Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2016!

gelukkig 2016

2015 heeft nog maar een paar uurtjes te gaan en voor ons als redactie zit er een bewogen 2015 op. Net zoals de rest van Nederland gaan ook wij op 1 januari 2016 gezellig langs onze vrienden, familie en andere dierbaren dat houdt dus ook in dat jullie morgen geen nieuwsitems zullen zien op de site.

Zoals jullie wellicht al hebben gemerkt is 2015 een bewogen jaar geweest voor intheGame en kunnen wij terugkijken op een jaar met dieptepunten maar zeker ook hoogtepunten. Éen van de dieptepunten is natuurlijk dat we van eigenaar gewisseld zijn en dat we een compleet nieuwe redactie hebben opgezet toen de oude redactie besloot om ermee te stoppen. Als redactie hebben we natuurlijk nog genoeg te leren en zijn we nog altijd bezig om op elkaar ingewerkt te raken. Dit is natuurlijk niet van de een op de andere dag gerealiseerd maar we zijn nu wel bezig met een stabiel team waarbij iedereen zo goed mogelijk zijn steentje probeert bij te dragen om de site dagelijks van nieuws te voorzien. De stijgende lijn die we in 2015 hebben ingezet zullen we in 2016 doortrekken naar nieuwe hoogtes voor intheGame.

Namens de beheerders, media team en redactie willen we jullie dan ook een fantastisch en gelukkig 2016 wensen en voor diegene die vuurwerk gaan afsteken, zorg ervoor dat al je vingers er nog aanzitten anders wordt het gamen een stuk moeilijker.

Vanaf zaterdag 2 januari zullen wij als redactie jullie weer gaan voorzien van game nieuws en andere gerelateerde nieuwsartikelen voor intheGame.nl gelukkig 2016!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek