GenDESIGN toont afbeelding van mogelijke nieuwe game

genDESIGN

De maker van The Last Guardian, Fumito Ueda, was tijdens het productieproces van de game opgestapt bij de Sony-studio Team Ico. Enkele jaren na zijn vertrek heeft Ueda samen met andere ex-designers van Team Ico een nieuwe studio opgericht, genaamd GenDESIGN. GenDESIGN heeft vandaag op hun website een afbeelding geplaatst van een mogelijke nieuwe game.

Fumito Ueda was onderdeel van de Sony-studio Team Ico, die bekend is van de games The Last Guardian en Shadow of the Colossus. Het team werd echter door Sony opgeheven en hierna werkte Ueda als particulier verder aan The Last Guardian. Enkele jaren na de start van de productie van The Last Guardian richtte Ueda de studio GenDESIGN op. De studio heeft de game The Last Guardian afgemaakt en het was daarna een jaartje stil. Maar het lijkt erop dat we een eerste beeld gekregen hebben van hun nieuwe project. Als je namelijk naar de website van de studio gaat, kom je terecht op een pagina die je een gelukkig nieuwjaar wenst. Als je op deze pagina naar beneden scrollt kom je vanzelf bij de volgende afbeelding:

genDESIGN

Het is nog niet duidelijk wat de afbeelding ons laat zien, maar het is in een soortgelijke stijl als Ueda’s voorgaande games. We zien namelijk de donkere stijl en iets wat lijkt op de voet van een groot wezen. Het is nu nog even afwachten tot de studio ons meer informatie gaat geven over de getoonde afbeelding.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek