Geoff Keighley teased iets, maar laat niks los

Geoff Keighley DS

Alhoewel, we weten dat het een game is! Verder kan Geoff Keighley ons nog vrij weinig vertellen. Geoff bracht dit ‘nieuwtje’ via Instagram, zoals iedereen dat tegenwoordig doet.

Hij kan ons de game nog niet laten zien, maar hij geeft gamers wel een voorproefje met een controller point-of-view foto! Het zou dus letterlijk alles kunnen zijn, gezien zijn vriendschap met Kojima (Death Stranding, Metal Gear), zal het veelbelovend worden. Kojima maakte ook vaker gebruik van Geoff Keighley zijn platform (zoals op The Game Awards) om zijn eigen games te showcasen. Er is een kans dat de game die Geoff speelt Death Stranding is, maar het kan net zo goed iets compleet anders zijn!

Op de E3 zal de game in question vast wel één van de grotere namen zijn, hopelijk laat Keighley ons bij die tijd ook weten welke game hij nu aan het spelen was. Wat denk jij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek