Gerucht: Battlefield Bad Company 3 in aantocht

Battlefield Bad Company 2

Battlefield Bad Company is een geliefde franchise in de Battlefield series en alhoewel Battlefield 1 nog steeds vollop in gang is met nieuwe content DLC’s hebben we al enige informatie omtrent het nieuwe deel in de Battlefield franchise.

AlmightyDaq, de youtuber die al eerder legitieme informatie heeft gelekt voor Battlefield 1 slaat opnieuw toe met een video waarin hij onofficieel Battlefield Bad Company 2 aankondigt.

De game zal de bekende Battlefield game modes meebrengen zoals Rush, Conquest, Operations, Team Deathmatch en Domination. Daarnaast zal er een 5vs5 mode worden toegevoegd die erg veel lijkt op Squad Obliteration. De speelbare classes zullen niet afwijken van de standaard en bestaan uit Assault, Engineer, Support en Recon.

De multiplayer maps zij zo ingedeeld zodat ze zorgen voor een strakkere en snellere gameplay zoals we gewend zijn uit Bad Company 2 en Battlefield 3. Maps waarbij je aan kunt denken zijn Oasis Grand Bazaar en Harvest Day.

De beschikbare wapens in de game zullen afstammen uit het Vietnam en de koude oorlog tijdperk. In tegenstelling tot Battlefield 1 zal customisation weer vollop terugkeren in Bad Company 3. Ook zien we LAV’s helicopters en modernere tanks terugkeren naar de franchise. De gameplay zal over eht algemeen sneller zijn dan Battlefield 1 en zal zorgen voor een hogere skillgap.

EA vrezende mensen hoeven zich voorlopig geen zorgen te maken over gierige taferelen. Aldus AlmightyDaq zal de game geen lootboxes bevatten maar zal de game gebruik maken van Battlepacks zoals we ze kennen uit Battlefield 4.

Een officiële aankondiging zal volgens AlmightyDaq pas gebeuren rond E3 2018 waarbij EA haar eigen evenement EA Play zal houden. Of de geruchten waar zijn en in hoevere ze waar zijn moet nog blijken. Wij kijken in ieder geval uit naar een nieuwe deel in de Bad Company franchise!

Is Battlefield Bad Company 3 werkelijk onderweg? Laat ons weten wat jij er over denkt!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek