Gerucht: Blizzard werkt aan Diablo 3 voor Nintendo Switch

Diablo 3

We zijn recentelijk teleurgesteld dat het gerucht over Hearthstone voor Nintendo Switch gebaseerd is op gebakken lucht. Echter is er gisteren een nieuw gerucht ontstaan op de website Neoseeker. Volgens hun anonieme bron is Blizzard hard aan het werk om Diablo 3 uit te kunnen gaan brengen op Nintendo Switch.

Dit gerucht is ontstaan op de website Neoseeker via dit bericht. Zij geven aan dat Blizzard, volgens hun bron, bezig is om local play met meerdere Nintendo Switch systemen te implementeren. Dit geeft je de mogelijkheid om lokaal een team samen te stellen waarmee je aan de slag kunt om Diablo te stoppen. Neoseeker heeft geprobeerd hierover meer informatie te krijgen vanuit Blizzard. Blizzard heeft hierop echter nog niet gereageerd. Indien de geruchten waar zijn wordt deze game verwacht om uit te komen op Nintendo Switch begin 2019.

Bovenstaande informatie is echter allemaal nog vaag, en wij weten natuurlijk ook niet of dit geheel klopt, maar gezien E3 om de hoek staat hebben wij wel goede hoop. Neoseeker geeft zelf via hun post ook aan te verwachten dat de aankondiging van de game tijdens E3 zal plaatsvinden. Indien dit niet het geval is kan het zelfs nog zijn dat dit later tijdens Gamescom of Blizzcon gebeurd.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek