Gerucht: Cyberpunk 2077 te zien tijdens E3 2018

cyberpunk 2077

Wie een beetje bovenop het laatste nieuws zit heeft misschien al het een en ander meegekregen omtrent de plotselinge wederkerende hype voor CD Projekt Red’s nieuwe game: Cyberpunk 2077. Afgelopen week was namelijk de teaser trailer 5 jaar oud, maar dat is niet alles wat er gebeurde.

Voor het eerst sinds 2013 heeft het officiële Twitter-account voor Cyberpunk 2077 een nieuwe tweet geplaatst met niets meer dan *beep*. Dit wilt natuurlijk niks zeggen, maar niet lang na die tweet werd het account geverifieerd.

Nog steeds geen reden om alle kolen in de hypetrain te laden natuurlijk, maar er gebeurde nog iets.

De website GRYOnline heeft een aantal bronnen die op dit moment nog anoniem zijn die melden dat de game tijdens een media showcase gepresenteerd gaat worden. Dit zal plaatsvinden tijdens het belangrijkste gaming event van het jaar (E3).

“We’ve acquired the information about CD Projekt Red’s plan to showcase the game during the most important gaming event of the year through our associate Polish website GRYOnline.pl from two independent sources; in both cases we cannot reveal their identity. Please keep in mind, though, that any news of this sort should be treated with caution. Until CD Projekt Red officially announces that Cyberpunk 2077 will be shown during E3, there is absolutely no certainty that this will happen. However, we strongly believe that our sources are right.”

Er zal een trailer worden getoond nog voordat E3 plaatsvind tijdens één van de grote showcases van Playstation of Microsoft. Een van deze platformen zal een deal sluiten met CD Projekt Red om hun nieuwe game te mogen tonen tijdens de show. Daarnaast zal er achter gesloten deuren een gameplay demo worden gegeven voor de pers. Welke van de twee giganten het gaat worden werd niet verteld. The Witcher 3 werd overigens tijdens de show van Microsoft getoond tijdens E3 in 2013.

Alhoewel het drie opmerkelijke gebeurtenissen zijn binnen een korte tijd rondom deze mysterieuze game wordt het aangeraden om deze geruchten met een korreltje zout te nemen. Niets is zeker tot er een officieel bericht is vrijgegeven door CD Projekt Red of totdat we de game inderdaad op het witte doek zien verschijnen tijdens E3.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek