Gerucht dat South Park: The Fractured but whole naar Switch komt

South Park: The Fractured But Whole

Momenteel gaan er geruchten rond dat South Park: The Fractured But Whole wellicht in maart uitgebracht wordt op de Nintendo Switch. Dit gerucht is ontstaan nadat deze game gespot is geworden op de pagina van een Australische webshop.

Nintendo heeft eerder al aangegeven grootse plannen te hebben voor het jaar 2018. Zo hebben ze een aantal games aangekondigd tijdens een Nintendo Direct Mini. Tijdens deze uitzending van Nintendo Direct is echter niks gezegd over de populaire NSFW game; South Park: The Fractured But Whole. Er gaan nu wel geruchten rond dat deze game mogelijk in maart uit gaat komen op de Nintendo Switch. Dit gerucht is ontstaan nadat een reddit gebruiker een printscreen heeft gedeeld waarin een Australische webshop de game aanbied voor op de Switch. Wij raden je wel aan dit gerucht met een korreltje zout te nemen. Er is namelijk nog geen officiële bevestiging gekomen vanuit Ubisoft of Nintendo.

Twijfels

Verscheidene nieuwssites, waaronder wijzelf, hebben echter twijfels over dit gerucht. Er staat namelijk dat deze game al in maart uitgebracht zal worden. Gezien deze game geen nieuwe release is vinden wij het vreemd dat dit niet meegenomen is in de Nintendo Direct mini die afgelopen week is uitgezonden. Daar er ook geruchten gaan over een grotere Nintendo Direct die er mogelijk aan komt is het wellicht wel mogelijk dat de game hierin aangekondigd word.

South Park:The Fractured But Whole

Indien je nog niet bekend bent met de game South Park: The Fractured But Whole kun je hier onze review bekijken.

South Park: The Fractured But Whole

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek