Gerucht: Destiny 2 release datum gelekt door verschenen poster?

Destiny

Er is een poster vanuit een Gamestop winkel in Italië gelekt. Oeps! Deze poster met daarop “Destiny 2” vermeldt 8 september als datum. Is dit de release datum van een Destiny sequel? We zullen er snel genoeg achter komen.

Activision heeft al meerdere malen bevestigd dat Destiny 2 ergens dit jaar zou gaan verschijnen en dat de game mogelijk ook naar de PC komt aangezien ze hun publiek willen uitbreiden. Het lijkt er op dat Activision opnieuw gekozen heeft om een deal te sluiten met Sony om de game extra te promoten voor de Playstation 4.

Destiny 2

Destiny 2 wordt verwacht als een Destiny game die alle kwalen van het eerste deel goed zou gaan maken. Of dit werkelijk zo is, moet nog maar blijken. Wel is al bekend dat Bungie het anders gaat aanpakken met betrekking tot support voor de game. Dit is gebleken uit hun job listing voor Narrative Director:

“As a Narrative Director, you will direct the storytelling efforts for regular, small-scale Destiny releases throughout the calendar year. Our ideal candidate has a deep understanding of interactive storytelling with strong organizational and leadership skills as well as an ability to work with external partners. A proven record of prioritizing resources against creative goals in a fast-paced release environment is a must.”

Ook ziet het er naar uit dat Destiny 2 opnieuw een beta fase zal gaan krijgen, welke waarschijnlijk eerst zal gaan verschijnen op de Playstation 4. Alhoewel het allemaal maar giswerk is, hebben we gezien dat eerdere soortgelijke lekken omtrent Destiny klopte.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek