Gerucht: Er staat een Warcraft 3 aankondiging om de hoek

warcraft 3

Het gerucht over een zogenaamde Warcraft 3 remaster of mobiele versie gaat al een tijdje de rondte, maar recente gebeurtenissen doen deze geruchten ten goede. Warcraft 3 spelers vliegen om “geheime”  redenen naar Amerika.

Twee Warcraft 3 spelers uit Rusland hebben in Servië een IRL stream gehouden waarin ze zich aanmelden voor een Amerikaans visum. Het zou vanuit Servië sneller zijn als je haast hebt. Happy en HawK (De twee spelers) weigeren te vertellen waarom ze een bezoekje willen brengen aan het land van de vrijheid. Het is “secret”.

Het kan toeval zijn, maar dat is nog niet alles. Er zijn namelijk meer spelers die richting de grote adelaar vertrekken. Foggy uit Oekraïne vliegt ook naar de VS en een paar oldschool spelers zijn ook op zoek naar een visum. Niemand wilt vertellen waarom ze naar Amerika gaan.

Het zal niet gaan om een wedstrijd, aangezien toernooien zelden geheim gehouden worden. Daarnaast staat Blizzard bekend om spelers uit te nodigen voordat er bepaalde aankondigingen gedaan worden.

In het Russische artikel omtrent deze gebeurtenissen meldt Happy dat er binnenkort een aankondiging gemaakt zal worden.

Speel jij nog wel eens Warcraft 3? Zo ja laat ons dan weten of jij zit te wachten op een remaster, een mobiele versie, of iets compleet anders omtrent de RTS franchise. Nooit Warcraft 3 gespeeld? Zou je de game een kans geven als er een remaster van verschijnt?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek