Het gerucht gaat dat Destiny 2 ook naar pc komt

Destiny

De opvolger van Destiny, die we voor het gemak Destiny 2 zullen noemen, zal waarschijnlijk in 2017 uitgebracht gaan worden. Er is nog niet veel over de game bekend, maar gisteren kwam het gerucht dat hij hoogstwaarschijnlijk ook op de pc zal uitkomen. Dit is goed nieuws voor pc gamers, omdat Destiny een populaire titel is!

Het nieuws werd gepost op een forum van NeoGAF. Een gebruiker vermeldde dat bij interne besprekingen van Activision gesproken wordt over een pc versie van Destiny’s opvolger. Op het forum wordt ook gesproken over de richting die de game op zou gaan. Bungie zou spreken over een opvolger die wel het verhaal zal voortzetten, maar tegelijkertijd volledig opnieuw gaat beginnen. De opvolger moet aanvoelen als een nieuwe game. Hierbij is voornamelijk van belang dat de problemen van het eerste deel opgelost zullen worden.

Destiny 2 zal een nieuw deel worden in de serie en dit betekent dat de characters gemaakt in deel 1 niet mee zullen gaan. Het moet niet aanvoelen als een grote expansion. Het gerucht gaat echter wel dat spelers beloond zullen worden voor de progressie die zij hebben gemaakt in deel 1. Er is verder nog niet veel bekend over het tweede deel van Destiny en we zullen moeten afwachten voor verder nieuws.

De Laatste uitbreiding voor Destiny: Rise of Iron is 20 september verschenen voor de Plasytation 4 en Xbox One.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek