Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Gerucht: GTA VI als Xbox-exclusive

gta 6 xbox exclusive

Het gerucht gaat dat Microsoft Grand Theft Auto VI als Xbox-exclusive wil hebben, als we fraghero moeten geloven. Dat betekent dat heel de gamewereld op zijn kop zal staan. Het zou natuurlijk een sterke strategische zet zijn van Microsoft, want tegen de tijd dat GTA VI uitkomt heeft iedereen wel een Xbox, lijkt hen.

Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat Rockstar meegaat in deze geruchten, want GTA VI is nog niet bevestigd en zelfs nu gaan er al geruchten dat de game vertraging op gaat lopen, wat allemaal wel een beetje voorbarig lijkt. Wat misschien wel de belangrijkste feature is voor GTA, waar gaat het zich afspelen, is nog onbekend. De setting is enorm belangrijk: speelt GTA VI zich af in Japan? De Verenigde Staten? Of in het Verenigd Koninkrijk? Ook verwachten we VR elementen in de nieuwste GTA. Dit zijn allemaal onduidelijkheden waar we antwoorden op willen hebben.

Als we realistisch blijven, dan is het onwaarschijnlijk dat Microsoft de portemonnee zal trekken, want dit zal ze een fortuin kosten, gezien de immense populariteit van de spellenreeks. Daar komt nog eens bij kijken dat PlayStation 4 een grotere groep gamers bestrijkt. Afgelopen jaar kwam Microsoft nog met het nieuws dat ze zich meer zouden gaan richten op First-Person games. Misschien moet Rockstar zich eerst maar eens gaan richten op een vervolg op Red Dead Redemption.

Er zijn genoeg features die wij toe zouden willen toevoegen. Het speelbaar maken van vrouwelijke hoofdpersonages, natuurlijk meer wapens en voertuigen, meer side-missions, maar bijvoorbeeld ook een nieuwe tijd. De laatste twee delen speelden af in het heden, waarom niet eens een keer een paar jaar terug?

Maar GTA VI een Xbox-exclusive, nee. Toch? Zou je een Xbox kopen als het gebeurt? En welke features moeten er volgens jou in GTA VI? Laat het weten in een reactie.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek