Gerucht: Nintendo Switch gaat 250 Dollar kosten

nintendo switch

Er gaan al een aantal dagen verschillende geruchten de rondte over de line-up titels, specificaties en de prijs van de nieuwe Nintendo Console. Een Best Buy medewerkers beweerd dat de databse van hun winkel is geupdate waarin de prijs vermeld staat van de Nintendo Switch.

Best Buy is een winkelketen in Amerika die je misschien het beste kunt vergelijken met de Media Markt. Onlangs heeft een Best Buy medewerker via Reddit laten weten dat de nieuwe console 250 Amerikaanse Dollar gaat kosten. Ze hebben de prijs intern bijgewerkt in hun database en dit is de reden waarom hij dit zou moeten weten.

Eerder verwachtte Nikkei al dat de console 25.000 Japanse Yen zou gaan kosten, wat ruw vertaald wordt naar 250 Amerikaanse Dollar. Het zou dus heel goed mogelijk kunnen zijn dat deze prijs klopt.

Vreemd genoeg is 250 Dollar een vrij lage prijs voor een gloednieuwe console. De PSP en Playstation Vita gingen ook voor deze prijzen toen zij pas uitgebracht werden. De Nintendo Switch is ook een portable console, maar kan ook stationair gebruikt worden met een hogere performance.

Het is onduidelijk of de prijs van de nieuwe console ook rond de 250 euro zal gaan kosten, maar meestal worden deze prijzen simpelweg overgenomen en worden enkel de valuta tekentjes veranderd waardoor de prijs van de Nintendo Switch ook in Europa rond de 250 zal gaan kosten, mits deze informatie klopt.

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten voordat we het zeker weten, want overmorgen is het al zo ver. 13 december om 05:00, vroeg in de ochtend zal Nintendo Treehouse van start gaan waarin de line-up, prijs en specificaties naar voren komen.

Welke game hoop jij dat verschijnt op de nieuwe console van Nintendo?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek