Gerucht: Rockstar brengt iets uit voor de Nintendo Switch

Take-Two ghost story

Volgens geruchten gaat Rockstar een spel uitbrengen voor de aankomende console van Nintendo, de Switch. Het spel dat zij uit gaan brengen is niet de Rockstar game waar vele gelijk aan zullen denken. 

Rockstar zou namelijk van plan zijn om L.A. Noire als remaster uit te brengen op de Nintendo Switch. Deze gaat niet exclusief uitkomen voor de console van Nintendo. Hij gaat namelijk ook uitkomen voor de console van Sony en Microsoft. De release van het spel zou rondt de zomer moeten zijn.

Rockstar

Hoe sterk je dit gerucht moet nemen is natuurlijk de vraag, met Twitter is het tegenwoordig mogelijk om veel makkelijker geruchten de wereld in te helpen. Maar wanneer de Nintendo Switch goed verkoopt is het nog niet eens zo gek dat Rockstar zou overwegen om spellen voor de console uit te gaan brengen.  Wanneer een spel als L.A. Noire uitkomt voor de Switch en goed verkoopt zou het in de toekomst zomaar mogelijk zijn dat ook spellen als GTA naar de console toe gaan komen. Nintendo heeft eerder in het verleden ook een spel uit de GTA serie moge ontvangen. namelijk GTA: Chinatown Wars voor de Nintendo DS.

Wat vind jij ervan als L.A. Noire naar de Nintendo Switch zou komen? Laat het ons weten! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek