Gerucht: Trailer nieuwe Spyro launcht vanavond

Spyro The Dragon remaster

Enkele weken geleden heeft Activision bevestigd dat Spyro een remaster krijgt. Nu is er een gerucht ontstaan dat de trailer hiervan vanavond online zal komen. Indien dit correct is zal de trailer vanavond om 22:00 online staan.

Recentelijk is door Activision bevestigd dat onze geliefde Spyro een remaster krijgt. Een Reddit user heeft via dit bericht bekend gemaakt dat hier vanavond een trailer voor zal verschijnen. Deze Reddit user is dezelfde persoon die voorheen correcte informatie over Call of Duty: Black Ops 4 heeft gelekt. Indien ook deze informatie klopt zal de trailer om 22:00 online staan. Tevens heeft hij aangegeven dat de game Spyro the Dragon: The Treasure Trilogy zal komen te heten. De game wordt allereerst uitgebracht op PlayStation 4. Er zijn echter ook een hoop geruchten dat de game niet lang hierna een Nintendo Switch release krijgt.

Spyro the Dragon: The Treasure Trilogy

Voor nu is al bekend dat Spyro the Dragon: The Treasure Trilogy zal bestaan uit de eerste drie Spyro games. Deze games keren in deze trilogie echter terug in HD. Verder zullen er buiten betere graphics ook vernieuwde animaties en cinematics worden toegevoegd. Er is tevens vermeld dat deze trilogie niet eerder vertoonde levels kan bevatten. Dit is eerder ook gedaan bij de Crash Bandicoot ‘N Sane Trilogy. Bovenstaande informatie is bekend gemaakt op de website Kotaku.

Mocht de trailer vanavond inderdaad verschijnen dan kun je deze uiteraard op onze website terugkijken. 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek