Gesloten Beta Paladins is van start!

paladins game

Hi-Rez studios, de makers van de bekende MOBA game Smite hebben gisteren hun gesloten beta voor hun nieuwe game Paladins online gezet. Paladins is een nieuwe team-based first-person shooter met een aantal unieke elementen die worden geïntroduceerd met het collectible-card-based progression system.

Paladins was al bespeelbaar op verschillende game evenementen afgelopen zomer, bijvoorbeeld op Gamescom. Hier hebben de ontwikkelaars al heel veel feedback gekregen waar ze zeker het een en ander mee hebben kunnen doen om de gameplay te verfijnen. Om de laatste finishing touches aan te brengen aan de game om ervoor te zorgen dat Paladins een mooie en spectaculaire multiplayer ervaring zal bieden laten ze nu de community aan de gang gaan met het spel door middel van een gesloten beta.

Spelers die geïnteresseerd zijn om de beta uit te proberen kunnen zich aanmelden op www.paladins.com om gratis kans te maken op een uitnodiging tot de gesloten beta. Weet jij zeker dat je het spel tof gaat vinden en wil je nu al aan de slag? Dan kan je ook de Paladins Founder’s Pack aanschaffen. In deze pack zit een exclusieve Fiery Warhorse mount en 20 card chests en zal te koop zijn voor €19,99. Er zitten maar liefst 5 kaarten in een chest, dat betekend dat je begint met 100 kaarten. Een mooie start toch? Jouw in-game progress zal na het eindigen van de beta helemaal schoongeveegd worden, maar jouw aankopen zullen wel blijven bestaan.

De servers zullen tijdens de eerste fase van de beta tussen 18:00 en 6:00 online zijn, maar het is de bedoeling dat deze zo spoedig mogelijk 24 uur per dag online zullen zijn.

Ben jij benieuwd naar deze nieuwe game van Hi-Rez studios? Schrijf je dan in voor de beta, of koop de Founder’s Pack voor directer toegang + een aantal extra’s. Heb jij de beta al, laat osn dan weten wat jij er van vindt!

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek