Wij geven codes weg voor de beta van Life is Feudal MMO

life is feudal

Life is Feudal MMO is een soort van second-life in de middeleeuwen waarin je samen met andere mensen dorpen, steden en zelfs kastelen kunt bouwen. Spreek rollen met elkaar af om een rijk op te bouwen. Wij gaan vijf codes weggeven vandaag, deze codes geven je toegang tot de tweede beta fase. 

De tweede beta fase is al van start gegaan en zal lopen tot en met 6 maart. Je kunt nu alvast proeven van de wereld zo’n 600 jaar geleden in de beta van Life is Feudal. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een code is een mailtje sturen naar jordy@inthegame.nl met daarin de reden waarom jij graag een code wilt van de tweede beta fase.

Zodra je een code hebt ga je naar http://lifeisfeudal.com/ maak je een account aan en zodra je dat hebt gedaan kan je je code invoeren op deze pagina: https://play.lifeisfeudal.com/redeem. Je zult vervolgens binnen een uur een linkje naar de launcher in je mailbox ontvangen waarna je kunt beginnen met spelen.

We hebben maar vijf codes en deze gaan wij vanavond, 24 februari om 22:00 weggeven. Tot 21:30 mag jij ons dus een mailtje sturen om kans te maken op een uitnodiging voor de tweede beta fase. Bekijk hier beneden nog een trailer van de game.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek