Ghost of Tsushima gameplay trailer op de E3

Ghost of Tsushima

Op de E3-persconferentie van Sony zijn gameplay beelden getoond van Ghost of Tsushima. In de beelden zien we de omgeving waarin de game zich afspeelt en de combat.

Ghost of Tsushima heeft de eerste gameplay beelden gekregen tijdens de E3-persconferentie van Sony. De gameplay trailer begint met de protagonist, die op zijn paard door de heide aan het rijden is. Na de eerste gameplay beelden van de omgeving gaat de trailer verder met het laten zien van de combat. De combat wordt getoond met gevechten tegen meerdere tegenstanders en een gevecht tegen één sterkere tegenstander.

Ghost of Tsushima is een van de headlines van de Sony E3-persconferentie van dit jaar. De game speelt zich af in de Samurai Era ten tijde van de Mongoolse invasie van Japan. Jij speelt een van de laatste overgebleven Samoerai die nog vecht tegen de Mongolen. De game heeft op het moment nog geen specifieke releasedatum.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek