Ghost Recon: Wildlands Beta registratie is nu van start

Ghost Recon Wildlands beta

Ghost Recon: Wildlands is een volgende Ubisoft Open-World titel die naast The Division veel potentie lijkt te hebben. Je kunt je nu aanmelden voor de gesloten Beta.

Ghost Recon: Wildlands Beta registratie is van start gegaan voor PC, Xbox One en Playstation 4. Door naar de webpagina te gaan van Ghost Recon en in te loggen met je Ubisoft account. Mag je kiezen voor welk platform je graag toegang tot de beta wilt krijgen.

Zodra je je hebt geregistreerd word je geplaatst in de wachtlijst voor een uitnodiging. Het is nog niet duidelijk wanneer de beta van start zal gaan. Wél werd eerder al bevestigd dat de beta verschillende fases zal krijgen.

In bovenstaande video legt de vrouwelijke verteller uit wat je zoal mag verwachten in de eerste beta fase van Wildlands. De missie: Operation Kingslayer brengt jou en de rest van de Ghosts naar Bolivia in Zuid Amerika. Jouw doel is het uitschakelen van het Santa Blanca kartel. Dit doe je door elk aspect van hun organisatie te dwarsbomen: Productie, transport, invloeden en beveiliging.

Hoe je dit gaat aanpakken is geheel aan jou. Verzamel informatie, zoek je targets en schakel ze uit. Helaas voor jou staat de lokale militaire eenheid niet aan jouw zeiden. Het kartel is namelijk één van de geldschieters van de eenheid en nemen het al een tijdje op tegen lokale slecht uitgeruste rebellen. Deze rebellen zijn de enige hulp die je hebt.

Waar je in The Division voornamelijk op rails door je missie werd geleid laat Wildlands je meer los in de Open-World om je eigen draai aan de gameplay te geven. Ditmaal is het dan ook mogelijk om je doel te behalen zonder alarm te slaan.

Wanneer de beta van start gaat is nog geen duidelijkheid over, zodra dit bekend is lees het zo snel mogelijk terug op de website!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek