Ghost Recon: Wildlands open beta bevestigd

Ghost Recon: Wildlands open beta

Ubisoft heeft spelers al een voorproefje van Ghost Recon: Wildlands gegeven door middel van een closed beta die eerder deze maand live ging. Ubisoft heeft nu bevestigd dat er ook een open beta komt. Deze zal in de aankomende weken voor de launch speelbaar zijn. 

De open beta komt niet als een verassing. Ubisoft maakte in November al bekend dat er een open beta op de planning stond. Wanneer dit zou gebeuren was tot dit moment nog niet bekend. Ondanks dat de specifieke data nog niet bekend zijn weten we nu in ieder geval dat de beta in de aankomende weken toegankelijk zal worden voor spelers. Welke content de beta gaat bieden en wat de inhoud daarvan is, is ook nog niet bekend. Dit zal allemaal duidelijk worden voordat de game uitkomt. De release staat nog steeds op 7 maart voor Xbox One, Playstation 4 en PC.

Ghost Recon: Wildlands open beta

Ghost Recon: Wildlands heeft een van de grootste open world maps die Ubisoft ooit heeft gemaakt. Of deze in de open beta zal zitten is niet duidelijk. De regio wordt verdeeld in 21 regio’s met elk andere karakteristieken. In elke regio zullen unieke steden, rivieren en mensen voorkomen. Daarnaast zijn er 11 verschillende biomes met elk weer hun eigen klimaten en dieren. NPC’s krijgen ook allemaal een volle agenda. Ze zullen dus echt wonen en leven in de grote open world. De NPCs zullen daadwerkelijk gaan op staan om te gaan werken om vervolgens aan het einde van de dag te gaan slapen. Of de speler interactie heeft gehad met de NPC’s is daarbij niet belangrijk. Ze leiden elk hun eigen leven.

Wildlands zal zich afspelen in Bolivia maar dan wel in de toekomst. Hoe ver in de toekomst is niet duidelijk. De speler zal in vijandig gebied de strijd met een drug cartel aan moeten gaan. De game is in single player of in co-op mode met tot drie andere spelers te spelen. Een nieuwe grote element van de game is deze keer ook het open einde. Spelers zullen totale vrijheid krijgen om zelf te bepalen hoe zij missies gaan spelen en wat voor gevolgen dit oplevert.

 

 

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek