Go Vacation voor de Nintendo Switch

Go-Vacation

Normaal gesproken brengt Nintendo sinds de Wii een leuke gezellige Mii game uit. Zo hadden we Wii Sports, Wii Sports Ressort en Wii Fit. Maar sinds de lancering van de Nintendo Switch hadden we eigenlijk nog niet een game als deze gehad. Maar daar brengt Nintendo en Bandai Namco verandering in. Want vrijdag komt Go Vacation uit.

Go Vacation is een verzamel game van allerlei kleine mini games. Dit zijn we onder andere gewend van de vorige games als Wii Sports. Echter komen er ruim 50 mini games uit met Go Vacation. Zoals de titel van de game suggereert zijn al deze mini games geïnspireerd op vakantie activiteiten.  Van duiken naar parachute springen,  tot paardrijden en quad rijden. Allemaal  kleine en leuke activiteiten die menig mens op vakantie ook doet.

Naast dat je de game alleen kan spelen, kan je de game ook met vrienden of familie spelen. Tot een maximum van vier spelers kan men deze game spelen. En uiteraard kan je het op alle manieren spelen zoals we van de Switch inmiddels gewend zijn.

GoVacationSurf

Het vakantie eiland waarnaar je toe gaat met deze game is opgebouwd uit vier verschillende ressorts. Elk ressort voorzien van hun eigen specifieke regio gebonden mini games. En zoals een echte toerist ben je instaat om over het eiland te reizen en foto’s te maken van de omgeving.

Kortom heb je een Nintendo Switch en ga je met vrienden of familie op vakantie, dan is deze game ideaal om de bijvoorbeeld lange auto rit vol te houden. Vrijdag 27 juli ligt deze game in de winkels. Voor meer informatie omtrent deze game kan je op de Nintendo website terug vinden.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek