SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Goat Simulator naar PlayStation op 11 augustus.

Eindelijk is het zo ver voor de PlayStation fans die als een geit de buurt willen terroriseren. Goat Simulator komt namelijk uit op de PlayStation 3 en PlayStation 4. Met opties tot 2 player split-screen voor PS3 en 4 player split-screen voor PS4. Dit is nog niet alles, want er is ook nog GoatVR.

Je kan al een hele poos je lol op met Goat Simulator op de PC en nog niet zo lang geleden ook op de Xbox, maar eindelijk mogen de PlayStation bezitters ook aan de slag met Goat Simulator. Echter is dit niet alles, op de PlayStation 3 kan je met twee geiten rondrennen en op de PlayStation 4 zelfs met 4 geiten.
Het mooie aan de Playstation editie zou zijn dat het gewoon werkt. Natuurlijk “crash” je nog wel eens of beland je onder de map en val je eindeloos naar beneden, maar dat maakt het spel nu eenmaal leuker.

“The PC version took down the best gaming rigs out there with its bugs, crashes and well… sheer resource needed to power the goat simulation technology for just one goat. So the answer is in short that it actually works, and with more than one goat! It may ‘crash’, you may ‘fall out of the world’ but that’s all part of the fun.”

Nu klinkt dit allemaal al best bekend maar Double Eleven en Coffee Stain Studios hebben nog een verrassinkje achter de hand, namelijk: GoatVR. Wat men hier van moet verwachten is nog vrij onduidelijk omdat er nauwelijks over gesproken werd. Wel liet de ontwikkelaar weten dat je er geen helm of iets dergelijks voor nodig hebt. GoatVR gaat zijn dubuut maken op de PlayStation versie van Goat Simulator.

Zo ziet 4 player split-screen eruit op de PS4
2905330-goat5

Goat Simulator lanceert op de Playstation 3 en Playstation 4 op 11 augustus. Goat Simulator is al verkrijgbaar op de PC, Xbox 360 en Xbox One.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • TheRisingPhoenix

  Even serieus wie speelt dit in hemelsnaam ?

  • New Deep House

   Ik als ik gezopen heb kom dan niet meer bij.

   • TheRisingPhoenix

    LOL

  • Heb het spel niet en nog nooit gespeeld, kan er dus niet over oordelen of het wel of niks is. Wat ik wel gezien heb op trailers en dergelijke is dat het inderdaad met de nodige drankjes een leuke game is.. Jet-pack ftw!

 • Ik heb het voor op de iPad als ik ergens op bezoek ben en ik me kleine neefjes moet vermaken.
  Wel grappig maar verveelt veel te snel vind ik, kleinere kinderen vinden het trouwens geweldig.

  Denk niet dat het iets gaat worden maar we zullen zien…
  Vind de game reeks helemaal uit de hand gelopen trouwens

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk