God of War Director over onbereikbare Realms in God of War

God of War PS4

Wie God of War heeft gespeeld is wel bekend met het fenomeen van de verschillende Realms waar Kratos en Atreus tussen kunnen reizen. In totaal zijn er 9 realms, waarvan er maar 5 bereikbaar zijn in God of War. Waarom is dat?

Het blijkt zo te zijn dat de realms die onbereikbaar zijn oorspronkelijk niet eens in het spel zouden verschijnen. In plaats van de 9 realms die nu zichtbaar zijn op de kaart zijn op de kaart werden er maar 5 weergegeven. Hierop reageerde verschillende mensen met de vraag: “Er waren toch 9 Realms?”

Om historisch correct te blijven heeft Cory Barlog besloten om de overige Realms ook in het spel te stoppen. Echter zijn deze niet toegankelijk. Er zijn daarbij ook geen enkele plannen voor DLC zoals sommige fans al vreesden. Het was daarbij ook nooit de bedoeling om een DLC uit te brengen voor God of War.

“Here’s the thing. The conflict between all this is, there are nine realms, right? Midgard being the base realm, the mid-realm, and then the additional eight realms, and it’s very hard to do the visualisation of it without at least acknowledging the other realms. But we really never planned on going to any of those. That was part of the continuation of the story. But we did struggle with figuring out how to indicate to people, because it was weird when they weren’t included. Because people kept asking, I thought there were nine? Where are there blank spots here?”

God of War heeft in de eerste drie dagen al zo’n 3,1 miljoen exemplaren verkocht en is daarmee een van de snelst verkopende Playstation 4 exclusives is. Wij gaven God of War een 10 en zijn daarmee niet verrast door het aantal verkopen. Wil je de review terug lezen? Dat kan hier!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek