God of War krijgt console bundel

God of War PS4 playstation 4 pro console bundel

God of War zal over een ruime maand beschikbaar worden. Deze game release is tevens de eerste exclusive van 2018. Sterker nog, voor het eerst in 5 jaar keert de God of War series weer terug, dat wilt Sony natuurlijk vieren!

Omdat God of War een game release is waar veel mensen een lange tijd op zitten te wachten, wilt Sony het natuurlijk ook groots uitpakken voor de fans.

Zo heeft Sony besloten om een Playstation 4 Pro bundel in het thema van de game samen te stellen.

De console en controller zullen allebei in een jasje komen van de nieuwe God of War titel.

Een fysieke kopie van het spel zal er uiteraard bij zitten.

Mensen die de limited edition console bundel halen krijgen “digitale content” erbij.

Herkenbare elementen

De console en controller zullen allebei in een mengsel van kleuren komen. Voornamelijk zilver en grijs, hier en daar wat gele en donker grijze highlights.

Bovenop de Playstation 4 Pro zullen elementen terug te zien zijn van God of War, denk hierbij aan een leveling tree.

De voorzijde is voorzien met runes die de verschillende realms moeten voorstellen die de speler zal ontdekken in het spel.

Natuurlijk is dit niet alles want de joystick heeft ook kleine herkenbare dingentjes zoals het God of War en Huldra Brothers logo.

De God of War Playstation 4 Pro bundel zal beschikbaar zijn op 20 april 2018, dit is tevens dezelfde dag als dat de game uitkomt.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek