God of War: PS4 vs PS4 Pro

God of War April 2018

Vandaag is het embargo opgeheven voor God of War reviews. Dit betekend dat het publiek eindelijk mag weten wat de media vindt van Sony’s nieuwe blockbuster. De game scoort hoog en ontvangt tot nu toe al veel cijfers tussen de 9 en 10.

Sommige omschrijven God of War als een nieuwe standaard in gaming, of zelfs een soort game waardoor je je TV gaat upgraden. Een upgrade in TV vraagt natuurlijk ook om een upgrade van PS4 naar PS4 Pro. Wat zijn de verschillen eigenlijk?

Gelukkig heeft IGN het antwoord. Zij hebben vandaag een video online geplaatst die precies de verschillen laat zien tussen de originele Playstation 4 en de Playstation 4 Pro op Performance mode en Resolution mode. Bekijk de video hier beneden:

De verschillen zijn minimaal en God of War ziet er zelfs op de originele Playstation 4 schitterend uit. De game springt zoals verwacht iets meer naar buiten in de PS4 Pro Resolution mode. Tenzij je de beelden naast elkaar zou leggen is het verschil minimaal om op te merken. Let er wel op dat Youtube niet de meest betrouwbare bron is om deze beelden naast elkaar te leggen. De werkelijke weergave zal uiteindelijk mooier zijn dan dat hier boven te zien is.

Ga jij God of War in huis halen volgende week? Speel je hem dan op de originele Playstation 4 of op de Pro? Laat het ons weten! Kijk uit naar onze review! Deze verschijnt binnenkort op de website!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek