God of War 4, release datum in 2017 of 2018?

De game is een tijdje geleden aangekondigd maar toch zijn er nog  speculaties. Een nieuwe game in de reeks is waar de trouwe fans van de serie op wachten. Sony zal meer informatie geven op de aankomende conventie E3 over God of War 4.

Vier jaar geleden kwam de laatste God of War game uit dus het is hoog tijd dat er een vervolg game komt om de serie in leven te houden. Geen officiële release datum is bekend maar er zijn lekken gevonden die betrekking hebben tot de verschijning.

De eerste lek die gevonden is, komt van een portugese verkoper, Gaming Replay, af die hem per ongeluk op de site beschikbaar heeft gemaakt. Bij de game stond informatie over de game met interessante details. 14 september is de datum die bij de game op de website staat. Het is echter verdacht want 14 september valt op een donderdag. Dit is ongebruikelijk voor games want meestal worden nieuwe spellen gereleased op een dinsdag.

god-of-war-release-datum-ps4-sony

Het heeft echter een verklaring, Europa krijgt de games meestal ongeveer 2 dagen later dan dat de Verenigde Staten ze krijgen. Dit kan betekenen dat de VS de game eerder zal krijgen en de lek best kan kloppen. Tevens is het ook raar dat de game op de website geen placeholder datum is maar een specifieke datum.

Een recentere lek gaat in tegenwerking tot de lek hierboven. Het is moeilijk te geloven sinds de recentere lek komt van een acteur die een rol speelt in God of War 4. Sterker nog, het is de stem van Kratos zelf.

Christopher Judge heeft op zijn Twitter bio bekend gemaakt dat God of War 4 uitkomt in 2018. Eerder dit Maart heeft Playstation Lifestyle in de biografie van Christopher Judge het jaartal 2017 zien staan.

Er zijn dus twee mogelijkheden. De game heeft oorspronkelijke plannen voor 2017 en de Gaming Replay heeft hun website nog niet geupdate over de nieuwe plannen OF de voice actor Christopher Judge weet zelf niet wanneer de game uit gaat komen. Desalniettemin lijkt de stem van Kratos een betrouwbare bron van informatie van God of War 4. De kans is dus groot dat de game in 2018 uit gaat komen.

Ben jij aan het wachten op de nieuwe God of War 4? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

God of War 4 zal waarschijnlijk uitkomen in 2017 maar kan ook uitkomen in 2018.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek