God of War verschijnt op 20 april – Nieuwe trailer

Kratos keert terug naar de console van Sony. De eerste nieuwe entry in de God of War franchise zal verschijnen op 20 april 2018. Het lange wachten is eindelijk voorbij.

Kratos zal dit maal niet de Griekse wereld gaan bedonderen, maar keert zich naar de Noorse mythologie voor nog onbekende redenen. Alhoewel we hier waarschijnlijk meer te weten over zullen komen vanaf 20 april. Moeten we het voorlopig even doen met de volgende broodkruimels aan informatie uit bovenstaande trailer.

Uit de gloednieuwe trailer kunnen we een hoop nieuwe informatie ontdekken. We komen er namelijk achter dat de kleine jongen die achter Kratos aan huppelt in God of War, meer is dan een “gewone jongen”. Hij weet dit zelf alleen nog niet. Net als dat hij niet weet dat Kratos eigenlijk ook een god is, maar niet van deze wereld.

Verder zien we een hoop nieuwe personages en monsters in de trailer waardoor we het verhaal zelf iets meer kunnen invullen. We zien een motief voor het verhaal en een zekere vorm van leiderschap en opvoeding. We zagen in de eerste trailers al dat Kratos als een soort voogd dient voor de jongen, maar deze nieuwe trailer legt hier nogmaals een nadruk op.

God of War zal vanaf 20 april exclusief verkrijgbaar zijn voor de Playstation 4. Indien je besluit om de game vooraf te bestellen krijg je extra in-game content. In het geval van GoW houdt dit in dat je drie extra schilden krijgt die je in-game kunt gaan gebruiken.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek