Godzilla komt naar de PS3 en PS4

Bandai Namco Entertainment Europe heeft vandaag aangekondigd dat Godzilla uit zijn lange slaap is opgestaan. Om opnieuw steden aan een massale vernietiging te onderwerpen. Ook zullen de bekende klassieke vijanden terugkeren. Zullen de steden ditmaal zijn opgewassen tegen Godzilla en zijn drang voor pure vernietiging?

Ontwikkeld door de Japanse videogame studio Natsume ATARI INC, Godzilla geeft spelers de controle over één van de meest bekende en destructieve Kaiju (speciale effecten monsters) in de entertainment geschiedenis. Als Godzilla, zullen spelers de mogelijkheid hebben om steden te vertrappen en in de as te leggen. Spelers zullen G-energie moeten verzamelen die kan worden gebruikt als ‘power-up’ voor Godzilla, dit verhoogt van zijn fysieke grootte evenals zijn offensieve en defensieve vaardigheden. Exclusief op de Playstation 4 kunnen spelers gebruikmaken van alle Kaiju die het spel te beiden heeft. Verzamel G-energie om de stats van de Kaiju te vergroten, en ga online met jou Kaiju in je eigen style. Je hebt een keuze uit 20 verschillende Kaiju die allemaal hun eigen vaardigheden bezitten. Van klassiekers zoals Anguirus en Rodan, zo ook die nieuwste Kaiju Type-3 Kiryu. Ook heb je zoals verwacht natuurlijk de beschikking over meerdere Godzilla’s in het spel, van de Godzilla uit 1964 tot aan de nieuwste Hollywood Godzilla uit 2014.

Godzilla zal ook spelers de mogelijkheid beiden om de sensatie met behulp van een dynamische camerahoek film-stijl systeem te bekijken alsof je in de klassieke en moderne films zit. Dit systeem bied spelers de meest epische camera opties die er tegenwoordig zijn. Om van verschillende hoeken gebruik te maken en erachter te komen op welke manier jij het beste opgewassen bent tegen klassiekers als Mothra, King Ghidorah of Mechagodzilla.

For over 60 years Godzilla has sparked the imaginations of millions of fans and has been one of Japan’s most famous and favorite pop culture exports to the West. With the GODZILLA videogame we’re allowing his fans to play as their favorite monster and truly feel his incredible strength and destructive power.” volgens Hervé Hoerdt, Vice President of Marketing & Digital bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

Godzilla beschikt over meerdere spel-modi, waaronder; Destruction mode waarin spelers enorme hoeveelheden chaos kan aanrichten. En in meer dan 20 verschillende podia totale verwoesting kan veroorzaken, dingen in de as leggen is waar het hoofdzakelijk om gaat. In Diorama Mode kunnen spelers modellen van Godzilla plaatsen en de andere Kaiju, om met verschillende instellingen epische’s (gebruikt SHARE functie op de PlayStation®4 systeem) foto’s vast te leggen. Spelers kunnen ook genieten van de King of Kaiju Mode waarin Godzilla zich een weg moet vechten tegen de meest beroemde vijanden. Om zo naar de top van de Kaiju hiërarchie te komen en heerser te zijn op de troon, als de ware Koning van de Monsters. Met een Playstation 4 systeem kunnen spelers elke Kaiju gebruiken in elke modus, inclusief een online multiplayer-modus die het mogelijk maakt voor maximaal 3 spelers tegelijk te vechten, pure chaos.

Bekijk de trailer bij ons:

Godzilla zal uitgebracht worden voor de Playstation 3 en Playstation 4 in de zomer van 2015 (Alleen digitaal)

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek