GOG Galaxy update 1.1 beschikbaar

GOG Galaxy

Op de PC heb je verschillende soorten digitale winkels waar je tegenwoordig je spellen uit kunt kopen. Grote spelers hierin zijn Origin en Steam maar GOG speelt heel erg in op het DRM vrij aanbieden van hun spellen. Zij hebben sinds kort een eigen download platform genaamd Galaxy en deze een update gegeven.

Het DRM vrij aanbieden van spellen waardoor je wanneer je spellen koopt niet allemaal restricties krijgt opgelegd. Het is iets waar veel gamers waarde aan hechten en GOG voorziet hierin. Met hun platform GOG Galaxy worden ze langzaam aan een belangrijke speler in de digitale distributie. Er is nu een client update gekomen en het volgende is veranderd:

GOG Galaxy

  • Voortaan kunnen spelers hun game downgraden. Wat dit betekend is dat je game naar eerdere versies kunnen gaan met een klik op de knop. Ook is het updaten van games niet langer noodzakelijk voor het spelen van de spellen.
  • Het is nu makkelijker om vrienden te vinden en uit te nodigen voor spellen.
  • Je kunt downloads nu op pauze zetten en ook weer uit de pauze status halen.
  • Er zijn meer opties toegevoegd voordat de installatie begint zodat je meer vrijheid hebt om je games te configureren.
  • Het gehele programma heeft een snellere applicatie User Interface gekregen en heeft een snellere navigatie. Daarboven heeft het programma minder resources nodig waardoor het programma soepeler en sneller kan draaien.
Je kunt de 1.1 update vanaf nu downloaden als je hebt aangegeven dat je preview updates wilt ontvangen voor de GOG Galaxy client. Wel is bekend gemaakt dat de 1.1 update snel naar mensen komen die niet in het preview programma zitten. Je kunt je aanmelden voor de preview door in het programma te gaan naar settings en een vinkje te zetten bij ‘Recieve preview updates’.

De client is via de volgende link te downloaden: http://www.gog.com/galaxy Ga jij hem downloaden of heb je wel genoeg aan alleen Steam en Origin?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek