Goodguy Sony komt op voor Lionhead Studios

Playstation neemt lionhead over

Playstation gaat een recruitment evenement organiseren voor alle gedupeerden van Lionhead Studios, die hoogstwaarschijnlijk haar deuren moet gaan sluiten. Alhoewel het niet zeker is dat Lionhead verdwijnt, aangezien er nog geen bevestiging is van Microsoft, zit de kans er echter dik omdat de titel waar zij aan werkte, Fable Legends, compleet geannuleerd is.

Playstation Jobs UK meldde dit op hun Twitter account nadat het tragische nieuws de wereld werd ingeslagen. Aanstaande maandag zal het evenement plaatsvinden waarbij er mensen van Playstation over heel Europa aanwezig zullen zijn. De medewerkers van Lionhead kunnen een berichtje sturen naar het Twitter account om een afspraak te maken met een Playstation medewerker.

Nu is het alleen nog maar de vraag wat er gaat gebeuren met de Fable serie. Playstation kan deze helaas niet overnemen aangezien zij Lionhead Studios niet overnemen, maar enkel de gedupeerde medewerkers een plekje willen bieden onder de ontwikkelaars bij de Playstation Studios.

Wat vinden jullie van deze nobele actie van Playstation? Niet meer dan terecht, of was het eigenlijk Microsoft haar taak geweest om hetzelfde te doen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek