Gouden Playstation 4 tijdelijk verkrijgbaar

gouden playstation 4

Playstation viert “Days of Play” en introduceert 9 dagen lang kortingen en acties die iets na E3 plaats zullen vinden. Ze trappen af met niets minder dan een Limited Edition Playstation 4 console in het goud.

Vanaf 9 tot 17 juni zal Days of Play actief zijn en zullen verschillende Playstation games en accessoires afgeprijsd zijn. Tijdens deze periode is ook de gouden Playstation 4 verkrijgbaar. Het betreft de Slim versie van de console met een 1TB HDD. In Amerika zal de console voor 250 Amerikaanse Dollar worden aangeboden. Of en wanneer de console ook naar Europa komt is nog niet bekend.

Op de promotiepagina zien we ook dat Playstation Exclusives zoals Nioh en Horizon Zero Dawn tijdelijk zijn afgeprijsd naar 39,99 Dollar. De Officiële Playstation headset en DualShock 4 controller zijn ook afgeprijsd. Welke acties er nog meer verstopt zijn in de 9 dagen Days of Play is nog even afwachten.

Tijdens E3 zal Sony een prijsverlaging aankondigen voor de Playstation 4. Het is nog niet zeker of het hier enkel om de Slim variant gaat van de console, of dat de Pro versie ook een prijsverlaging ziet. Alhoewel dit erg onwaarschijnlijk is aangezien de krachtigere variant nog niet zo lang op de markt is. Het zou aan de andere kant wel een strategische zet zijn tegen Microsoft’s Project Scorpio en kan de schade iets beperken.

Ga jij de gouden Playstation 4 in huis halen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek