Gouden punten nu te verzilveren voor Nintendo Switch

My_Nintendo

Het is vanaf vandaag (6 maart) eindelijk mogelijk om jouw Gouden punten te besteden voor Nintendo Switch extra’s. Ruim één jaar na de lancering van de hybride console. De punten die je krijgt per aankoop zal je nu kunnen besteden voor korting in de e-shop.

Vorige maand kon je het al lezen op onze website. Gouden punten krijgen eindelijk een betekenis voor Nintendo Switch spelers. Waar je voorheen een X aantal punten kon inleveren voor 3DS of Wii U extra’s zien de beloningen voor de Switch er iets anders uit.

Je zult geen thema’s of indie games vrijspelen met deze punten maar korting. Je zal per aankoop maximaal 5% aan waarde terugkrijgen in de vorm van Gouden punten. Digitale aankopen zijn 5% van het bedrag en fysieke aankopen slechts 1%. Hierbij geldt dat 1 eurocent gelijk staat aan 1 Gouden punt.

Voordat je aan de slag gaat met dit nieuwe systeem om de hele e-shop leeg te kopen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden:

  • Gouden punten zullen nog steeds na een jaar verlopen.
  • Aankopen in de e-shop zowel voor Nintendo Switch, Wii U als 3DS zullen automatisch de punten toekennen aan jouw account. Dit is 5% van het bedrag.
  • Fysieke exemplaren dienen te worden geregistreerd via het Home menu om de punten toe te kennen aan jouw account (dit kan tot maximaal 2 jaar na release).
  • 3DS en Wii U DLC aankopen zullen geen punten waard zijn.
  • Bij het verzilveren van een downloadcode worden ook automatisch punten toegekend.
  • Gouden punten kunnen worden gebruikt voor Nintendo Switch DLC’s, maar niet voor Season passes, in-game items of virtuele currency.

Met genoeg aankopen zou het in theorie mogelijk zijn om een gratis game uit te zoeken in de e-shop, maar daarvoor moet je eerst een hoop uitgeven, uiteraard. Ga jij gebruik maken van dit nieuwe systeem?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek