Gran Turismo Sport trailer en releasedatum!

Gran Turismo Sport

Vandaag was in Londen het Gran Turismo evenement. Wij waren hier helaas niet bij… Maar we hebben wel de stream gevolgd om alle informatie voor jullie bij elkaar te rapen. Zoals velen hebben gezien, hebben wij ook een Liveblog bijgehouden over de stream, voor iedereen die de stream niet mee kon kijken, maar wel het laatste nieuws direct wilde weten.

Tijdens het Gran Turismo evenement werd een hele hoop verteld over de activiteiten en aanwezige auto’s op het evenement. Tijdens het evenement is er een wedstrijd gehouden tussen verschillende racers over de hele wereld om er achter te komen wie het beste is in de nieuwe GT games. De winnaar zou een beker mee naar huis krijgen.

Gran Turismo Sport zal net als de Uncharted games die op de PS4 zijn uitgekomen een ‘Photo Mode’ krijgen. In deze mode kun jij foto’s maken en deze publiceren. Volgens de hosts zijn de foto’s die genomen worden amper te onderscheiden van foto’s van echte supercars. Ook in de trailer kun je zien dat er veel tijd is gestoken in het perfectioneren van iedere auto.

Gran Turismo Sport Box Art

Hier hebben wij de trailer van Gran Turismo Sport eventjes opgevist:

Naast het zien van een paar rondjes gameplay en mooie auto’s op het evenement zijn we niet heel erg veel wijzer geworden over de game zelf, maar zoals aangekondigd gaan we waarschijnlijk meer te weten komen over GT Sport tijdens de Sony persconferentie, of op de beursvloer van de E3. Wij houden jullie op de hoogte!

Gran Turismo Sport verschijnt op 16 november exclusief voor de Playstation 4. Ga jij hem halen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek