Gran Turismo Sport krijgt release datum voor Playstation 4

Over drie maanden is het zover. Dan komt eindelijk Gran Turismo Sport naar de PlayStation 4. Vandaag communiceerde Polyphony Digital een releasedatum middels een korte trailer. Fans reageren enthousiast.

Zal de release datum dit keer ook daadwerkelijk gehaald worden dat is de vraag waarmee de meeste fans momenteel mee zitten. De racegame werd namelijk al meerdere keren uitgesteld. De oorspronkelijke releasedatum was 15 november 2016. In augustus 2016 werd bekend gemaakt dat Sony deze datum niet ging halen.

De ontwikkeling liep vertraging op en in de lente van dit jaar kwam er een closed beta, die nog steeds kan worden gespeeld door de echte die-hards. De beta bevindt zich momenteel echter in de laatste fase. Aanstaande zondag sluiten de servers. Het is mogelijk dat Sony met nog een beta in augustus komt. Polyphony Digital-baas Kazunori Yamauchi had het daar al eerder over.

Zet 18 oktober dus maar op je agenda, dan komt het spel officieel uit in Europa. Gran Turismo Sport zal in verschillende edities te bestellen zijn, waaronder de Collector’s Edition, Steel Book Edition, Day 1 Edition, Digital Deluxe Edition en de Digital Edition.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek