Gran Turismo Sport vs Gran Turismo 6: grafische vergelijking

Mede dank aan het internet hebben we opnieuw een video waarin twee games met elkaar worden vergeleken. Gran Turismo Sport krijgt net als Forza Motorspot 7 enorm veel aandacht.

Beide games worden vergeleken met hun voorganger en natuurlijk de concurenten. We zagen al dat Gran Turismo Sport naast Forza werd gelegd, Drive Club, en de recentelijke Project Cars van Namco Bandai.

Al deze games zien er stuk voor stuk indrukwekkend uit, maar op verschillende fronten zullen ze van elkaar verschillen. Hoe gaan de games om met de belichting en de omgeving bijvoorbeeld? Ook dit keer is het verschil mooi te volgen in een video waarin de nieuwste Gran Turismo wordt vergeleken met zijn voorganger Gran Turismo 6, die een paar jaar eerder al is verschenen voor de Playstation 3.

Gran Turismo zag er natuurlijk al schitterend uit op de Playstation 3, maar hoe zit dat met de Playstation 4? Kijk uit naar onze GT Sport review. Deze zal spoedig verschijnen. Heb jij de game al gespeeld?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek