Gran Turismo Sport ziet er schitterend uit in deze nieuwe beelden

Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport is momenteel beschikbaar voor een handjevol PS4 spelers in een gesloten Beta fase. Tijdens deze Beta fase zijn er al honderden video’s online gezet. 

De Beta van Gran Turismo Sport is nu beschikbaar voor enkel Amerikaanse Playstation gamers. De Beta zal spoedig ook verschijnen in Europa en elders, maar je kunt alleen mee doen als je je hebt opgegeven voor de gesloten Beta en een uitnodiging krijgt. Als je je hebt aangemeld, nog even hoopvol wachten op een mailtje en ondertussen onderstaande beelden checken!

Enkele fragmenten van de Beta video’s zijn omgezet naar schitterende geanimeerde beeldjes, ook wel GIF genoemd. Deze beelden tonen hoe schitterend de game uit ziet. Deze GIFs zijn gemaakt door de volgende NeoGaf gebruikers: benzy, SunhiLegend, kostacurtas and Cyriades. Alle credits naar hun!

De game runt op een standaard PS4 op 60 FPS en natuurlijk in 1080p. De replay mode runt echter maar op 30fps maar krijgt een gigantische visual boost aangezien er geen gameplay bij komt kijken, maar het ziet er fantastisch uit. Bekijk de GIFs hier beneden.

Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport Gran Turismo Sport Gran Turismo Sport Gran Turismo Sport Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport

Kijk jij al uit naar de nieuwe Gran Turismo en heb jij je opgegeven voor de Beta fase? Laat het ons weten!

Gran Turismo Sport verschijnt later dit jaar voor de Playstation 4 met Playstation VR ondersteuning.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek