Grand Ages: Medieval Steam pre-purchase

gam

25 September zal deze game te spelen zijn, je kunt hem nu al pre-purchasen via Steam en hij zal ook te spelen zijn op de Playstation 4, voor degene die hem pre-purchasen via Steam is er een mooie korting van 15%. Now.. Let’s get deeper into the game!

We zijn in ‘t jaar 1050 AD. Europa is één van de grootst groeiende continenten op ons planeetje met steeds meer landen die zich hierbij voegen, zo wordt Europa breder en langer.
Handel wordt steeds makkelijker en er is een steeds groter handelsgebied beschikbaar voor hun, er worden ook veel gebieden gescout. Nu is het aan jou om ervoor te zorgen dat deze groei blijft, dat je vijanden uiteindelijk zullen zwoegen voor jouw koninkrijk en dat jouw economie ook blijft lopen, bouw je koninkrijk op en ga grote gevechten aan!

Grand Ages: Medieval is zoals je waarschijnlijk al kan raden een strategie spel, waarbij jouw leger vecht tegen die van anderen. Ontdek gebieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika en Scandinavië. In deze game zullen genoeg cutscenes en dialogen te vinden zijn waardoor voor jou de gameplay alleen maar meeslepender gaat zijn. Hier onder een lijstje met een aantal features:

  • Ontdek een wereld met meer dan 200 miljoen vierkante kilometers;
  • Bouw je eigen leger op en upgrade deze (Met knights, archers en cavalry);
  • Produceer en Handel met 20 grote producten die ook jou leger en burgers tevreden zullen houden;
  • Ontdek meer dan 50 verschillende items die allemaal in de middeleeuwen uitgevonden zijn;
  • Hou je vast! Want er zullen stormen zijn, of het nou met ijs, vuur of bliksem is, het kan allemaal;
  • En last but not least, een multiplayer waarin jij met maximaal 8 anderen kunt strijden voor je koninkrijk!

Ben jij benieuwd naar deze game? Dan hebben wij hier voor jou alvast de trailer:

Grand Ages: Medieval zal vanaf 25 september speelbaar zijn, lijkt jou deze game tof? Laat het ons dan weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek