Grand Theft Auto 5 doet Battlefield 1 trailer

Battlefield 1

Hoe zou het uitzien als je de trailer van Battlefield 1 zou namaken in Grand Theft Auto? Nu heeft GTA misschien niet alle componenten die er in de Eerste Wereldoorlog te vinden zijn. En heeft de game ook geen paarden waar je op kunt rijden, maar heeft het wel veel andere dingen die voorkomen in de trailer.

De Battlefield 1 trailer in een modern jasje, nagemaakt in Grand Theft Auto 5. Zeg nu eens eerlijk… Het is best wel goed gelukt, toch?

Heb je de originele trailer nog niet gezien, of wil je hem direct vergelijken met de trailer hierboven? Wij hebben hem eventjes voor je boven water gehaald:

Hebben jullie de game al besteld? Wij zijn zeer benieuwd hoe de gameplay er uit gaat zien van deze knaller. Tot oktober zullen we het nog eventjes met Battlefield 4 moeten doen. Vanaf 21 oktober mogen aan de slag met de WW1 shooter!

Wat vind jij van deze trailer? Binnenkort zullen we meer Battlefield 1 ontvangen. De E3 nadert en verschillende uitgevers zijn al aan het teasen. Zo heeft EA al bekend gemaakt dat zij “soon” een nieuwe IP zullen gaan aankondigen en zijn er verschillende ontwikkelaars bezig met projecten die nog onthuld moeten worden, hopelijk deze zomer.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek