Grand Theft Auto Online: Halloween Surprise

grand theft auto 5

Halloween staat nu echt voor de deur! Overal verschijnen de pompoenen en vleermuizen, ook Rockstar dacht even mee te doen met de Halloween hype en hebben wat leuke extraatjes toegevoegd aan Grand Theft Auto Online. Wees er snel bij, de items zijn na 16 november niet meer verkrijgbaar!

Er zal een Halloween event in  GTA: Online aanwezig zijn tot en met 16 november. Tijdens dit evenement kan je speciale items aanschaffen in de game die je voor altijd zal kunnen blijven gebruiken, dus schaf deze items snel aan voordat ze verdwijnen.

Er zullen twee nieuwe voertuigen worden toegevoegd:

De Lurcher Hearse en de Franken Stange. Maakte je vooraf met je namaak Porsche of dikke BMW nog geen indruk op je medespelers, zul je dat nu zeker weten wel doen als je in een lijkenwagen voorbij komt knallen. Zou nog mooier zijn als je spelers daadwerkelijk in de lijkenkist zou kunnen vervoeren!

lijkenwagen

vlam hotrod

Naast deze twee nieuwe voertuigen kan je trouwens ook allerlei demonische bobbleheads op de dashboard van je lowrider zetten voor het geval je passief Halloween wilt vieren.

Nieuwe maskers en Face Paints:

Er zullen nieuwe maskers toegevoegd worden aan de “Monsters”  sectie van de Vespucci Movie Masks, de winkel voor al jouw maskertjes om jezelf achter te verbergen wanneer je een bank gaat overvallen. Deze maskers zullen tot 16 november als standaard in te stellen zijn tijdens een Heist, als je ze daarna nog wilt gebruiken moet je ze in de winkel kopen. Buiten deze maskers worden er nog 30 spooky Face Paints worden toegevoegd waarmee je in de Halloween sfeer kunt komen.

Duivel masker

Slasher Adversary Mode:

In deze nieuwe mode kan je tot maar liefst acht personen een soort van verstoppertje spelen in het donker. Er is natuurlijk ook een zoeker, deze krijgt een shotgun en mag de prooi gaan opjagen. Iedere speler krijgt een zaklamp om je weg te zoeken in het donker, maar hiermee riskeer je natuurlijk gezien te worden door de jager. Overleef je het 3 minuten dan krijg je je eigen shotgun! De rest spreekt vanzelf neem ik aan.

Speciaal Halloween Weekend event en Livestream:

Er zal een Grand Theft Auto livestream gehouden worden door Rockstar die begint op vrijdag 30 oktober om 11:00 uur. Vooraf kan je Rockstar Newswire al in de gaten houden over de special guests en verdere details omtrent het evenement.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek