Gratis! 100 beta codes voor Blade & Soul!

Onlangs zijn er al een aantal nieuwsberichten rondom de MMORPG Blade & Soul verschenen op onze website. Allemaal heel leuk en aardig, maar dit keer mogen jullie zelf ook aan de slag met deze game om er achter te komen of het iets voor jou is. Wij gaan namelijk 100 codes voor het aankomende beta-weekend weggeven!

Blade & Soul, de MMORPG waar veel mensen op aan het wachten zijn. Voorheen was deze alleen in Azië uitgebracht, maar zal begin volgend jaar ook in Europa verschijnen. Tot die zullen er beta weekenden plaatsvinden om zo de game klaar te zetten voor zijn release op 19 januari, 2016. Voor meer informatie over Blade & Soul verwijs ik jullie door naar onze eerdere artikelen of natuurlijk de website www.bladeandsoul.com.

Door naar de Giveaway!

Wil jij graag een code ontvangen voor het aankomende beta weekend? Laat dan in een reactie achter dat je interesse hebt in deze beta en stuur een mailtje naar jordy@inthegame.nl. De beta zal op vrijdag 18 december 20:00, van start gaan en doorgaan tot maandag de 21 december. Tot die tijd zullen wij beta codes blijven weggeven. OP = OP!

Waar en hoe verzilver je vervolgens deze key?

Bekijk hier nog even een trailer:

Wij zijn benieuwd wat jullie van de game vinden, laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek