Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Gratis add-on The Division verschijnt 12 april

the division add on

De monsterhit van Ubisoft, The Division, is pas sinds een maandje verkrijgbaar, maar de eerste gratis add-on ligt alweer in het verschiet! Vanaf 12 april is deze via een update te verkrijgen voor PC, Xbox One en PS4.

De nieuwe add-on zal zich voornamelijk focussen op end game materiaal en nieuwe features.

Ubisoft kondigde al eerder aan dat er twee gratis expansions voor de game zouden verschijnen. Gisteren is de releasedatum van de eerste expansion, Falcon Lost, bevestigd via de blog van Ubisoft. De add-on stuurt spelers naar een ondergrondse basis die fungeert als ontmoetingsplaats voor een bende genaamd “The Last Man Battalion”. Ubisoft zegt het volgende over de expansion:

“Falcon Lost has two difficulties: Hard mode, which is recommended for players whose gear score is equivalent to level 31; and challenge mode, which is even tougher. Also, there aren’t any checkpoints in Falcon Lost; if your team goes down, you’ll have to restart from the beginning. Additionally, you can replay Falcon Lost and other upcoming Incursions as many times as you want and still be rewarded with new loot.”

the division add on gif

De update zal tevens vier nieuwe gear sets bevatten: Sentry’s Call, Striker’s Battle Gear, Path of the Nomad en Technician’s Authority. Deze zijn ontworpen voor verschillende speelstijlen, wat betekent dat een of meerdere van de sets perfect kan aansluiten op jouw wijze van spelen. Wanneer je alle gear van een set verzameld hebt, zal je een talent vrijspelen voor jouw character. Tevens zorgt deze nieuwe gear ervoor dat je verder dan level 30 kunt levelen.

Naast nieuwe gear en missies krijgt de game ook een aantal nieuwe features. Zo is het mogelijk om loot te ruilen met squadmates en is er nu de optie om je squadmates met de camera te blijven volgen als jouw character sterft in een gevecht. Zo blijf je op de hoogte van de bevindingen van je groepsgenoten. Daarnaast is er de optie toegevoegd voor vijanden om drones op te roepen tijdens gevechten.

De tweede gratis expansion, Conflict, zal ook dit jaar nog verschijnen. Daarna zal Ubisoft drie betaalde DLC´s aan The Division toevoegen, getiteld Underground, Survival en Last Stand.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek