Gratis Assassin’s Creed III op Uplay PC

Assassin's creed iii

Ter eren van het dertig jarige bestaan van Ubisoft geeft de uitgever en ontwikkelaar al enkele maanden gratis games weg voor PC spelers. De laatste game in het rijtje is niets minder dan Assassin’s Creed III. Vanaf 7 december is de game gratis te downloaden.

Ubisoft heeft afgelopen jaar een hoop gratis games weggeven via Uplay. Ubisoft’s game platform voor PC spelers. Door één klik op de knop voeg je de game toe aan je game bibliotheek. Heb jij tot nu toe al alle games toegevoegd?

In juni werd Prince of Persia: The Sands of Time gratis aangeboden, in juli was het Splinter Cell, Rayman Origins in augustus. The Crew in september. Beyond Good and Evil in oktober. Far Cry 3: Blood Dragon in november en ten slotte krijgen we Assassin’s Creed III in december.

Dit zal overigens de laatste game zijn die onder het ‘Ubi 30’ programma valt. Daarnaast heeft Ubisoft ter eren van hun dertig jarige bestaan een speciale adventskalender in het leven geroepen die je kunt bereiken via de Ubisoft Club pagina. Iedere dag kan je vanaf 9:00 een nieuwe hokje openen. Iedere dag wordt er weer iets anders weggeven. Alle hokjes van afgelopen dagen kan je ook nog open maken.

Ben jij blij met Assassin’s Creed III, of had je liever een andere game gehad in december?

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek