Gratis Battlefield 4 DLC

Battlefield 4 Naval Strike

Electronic Arts heeft over de laatste maanden al een aantal gratis DLC’s weggegeven van Battlefield: Hardline en ook van Battlefield 4. Daar komt nu nog extra content bij!

Battlefield 1, de nieuwe highly anticipated first person shooter van DICE en Electronic Arts, is onderweg. Deze game zal eind dit jaar in de schappen liggen. Als onderdeel van de zogeheten ”Road to Battlefield 1” campagne geeft EA Games gratis content weg voor beide voorgangers.

Battlefield 4 Naval Strike

Ditmaal is dit de Battlefield 4 DLC genaamd: Naval Strike. Deze DLC bevat het volgende:

  • vier nieuwe maps met het Naval thema,
  • vijf nieuwe wapens,
  • twee nieuwe gadgets,
  • nieuw hovercraft vehicle. Deze kan ter land, ter zee, maar niet in de lucht.

Ook brengt deze game de ”Carrier Assault Mode” met zich mee. Dit is een game mode die gebaseerd is op de ”Titan Mode” van Battlefield 2142. Dit is niet de eerste keer dat Naval Strike gratis is. Terug in augustus 2015 was deze expansion gratis voor mensen met EA Acces. Voor de Battlefield 4 en Battlefield Hardline spelers die de afgelopen maanden goed op hebben gelet is nu zo ongeveer elke DLC voor beide games beschikbaar. Ook heeft de game een tijdje voor vijf hele euro’s te koop gestaan.

Je kunt deze gratis DLC oppikken in de PS Store op je Playstation, op de Xbox Marketplace op je Xbox One en op Origin als je een PC hebt. Deze actie duurt maar een week, dus weer er snel bij mocht je nog interesse hebben in het spelen van de voorgangers van Battlefield 1.

Wat vind jij van deze actie van EA? En wat vind jij tot nog toe van de Battlefield 1 informatie die al beschikbaar is? Mocht je bepaalde dingen gemist hebben dan kun je die op onze website terug lezen. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar jouw mening, dus deel hem! 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek