Gratis Battlefield: Hardline expansion ‘The Getaway’

Battlefield: Hardline Getaway

De ”The Getaway” expansion voor de cops-and-robbers FPS Battlefield: Hardline is nu volledig gratis voor alle platformen, dus ook de consoles. Wees snel want je hebt tot 7 juni om hem op te pikken, daarna zal hij weer vijftien euro gaan kosten.

De ”Road to Battlefield 1” campagne van DICE en EA is in volle gang aangezien de nieuwe game in oktober alweer uit gaat komen voor de PC, Playstation 4 en Xbox One. EA wilt de spelers van Battlefield 4 en Hardline daarmee de kans geven om alle content eens gespeeld te kunnen hebben voordat ze over gaan stappen naar Battlefield 1. Vorige week was er een expansion van Battlefield 4 voor niks te krijgen, en dit keer is het nieuwere deel weer aan de beurt.

Getaway, die afgelopen januari een debuut naar de game maakte, brengt vier nieuwe maps:

  • Pacific Highway
  • Train Dodge
  • Double Cross
  • Diversion

Alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook nieuwe wapens en voertuigen beschikbaar gesteld in de uitbreiding. En dan is er nog de nieuwe game mode: Capture the Bag, die is in feite hetzelfde als de bekende game mode Capture the Flag maar dan met tassen gevuld met geld.

Battlefield Hardline Getaway Expansion

Wat moet ik doen om de expansion op te pikken?

  • Playstation 4: PS Store
  • Xbox one: Xbox Marketplace
  • PC: Via je Origin krijg je een pop-up

Buiten de gratis uitbreiding kunnen spelers ook deelnemen aan een community mission genaamd: Hotwire Score. Klinkt simpel, en dat is het ook… Als de volledige community 500.000.000 punten behaald voor 6 juni 2016, dan krijgt iedereen die mee heeft gedaan een gratis Gold Battlepack!

Battlefield 1 zal vanaf 21 oktober 2016 in de schappen te vinden zijn voor op de Xbox One, Playstation 4 en de PC. Mensen met Origin Acces of een Deluxe Edition Pre-order kunnen al vanaf 18 oktober gaan knallen en mensen moeten hun ogen open houden voor meer gratis content voor de Battlefield 4 en Hardline, dit kun je op onze site in de gaten houden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek