Gratis DLC voor Battlefield Hardline

Hardline

Hardline fans mogen binnenkort een gratis DLC verwachten van EA en DICE. Dit zal een soortgelijke DLC zijn als de “Night Operations” voor Battlefield 4. De DLC krijgt de naam “Black Out” en zal twee “nieuwe” maps, een nieuwe gadget, twee nieuwe wapens en een aantal improvements bevatten.

Voor degene die benieuwd zijn naar hoe het zou zijn om boeven te vangen in het donker, heb ik goed nieuws. De twee “nieuwe” maps die eraan gaan komen zijn een nachtversie van Bank job en Backwoods, de maps zelf zijn precies hetzelfde, het is alleen iets donkerder. De maps zullen de naam Night job en Night woods krijgen. De nieuwe gadget die er bij zal komen zijn dan natuurlijk ook de Night Vision Goggles. Er zullen twee nieuwe wapens beschikbaar komen voor elke class ongeacht van welke kant ze zijn. De politie en de criminelen krijgen een nieuwe versie van de RO933 en een nieuwe Battle Rifle. Verder zal deze update nieuwe muziek toevoegen aan de game, nieuwe patches, nieuwe assignments, nieuwe camo’s en nog een aantal kleine dingen.

Deze update zal ook zorgen voor een verbeterde spectator modus, wat er precies verbeterd zal worden is nog niet bekend, hetzelfde geld trouwens ook voor de release date. Wel liet EA weten dat deze update “soon” beschikbaar zal zijn. Officiele patch notes zullen later nog volgen.

NVG Hardline

Wat vinden jullie van deze aankondiging, is dit een goedmakertje van EA om de magere hoeveelheid content van Hardline te compenseren? Hebben jullie al een strategie bedacht om Sam Fisher style een politie agent te executeren? Laat het weten in de reacties!

DLC: Black Out voor Battlefield Hardline zal voor iedereen gratis te downloaden zijn, geen premium nodig dus. Ditzelfde heeft EA een paar weken eerder gedaan voor de game Battlefield 4 waarin zij een nachtversie van de map Zavod 311 uitbrachten.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek