Gratis Ghost Recon Wildlands update voegt Splinter Cell content toe

Splinter Cell Ghost Recon

Na een aantal aankondigingen en teasers komt Ubisoft met de eerste update van Year 2 van Ghost Recon Wildlands. Zoals altijd het geval is met year 2 updates krijgen de Tom Clancy open world games nieuwe PvE en PvP content met een thema. Deze keer Splinter Cell.

De update heet special operation I en is nu uit op Ps4, Xbox One en PC. De PvE content highlight draait om een speciale nieuwe missie waarin Sam Fisher, bekend uit de Splinter Cell reeks, voorkomt. Michael Ironside, die al jaren voor de voice acting voor Fisher zorgt, komt ook weer terug voor deze update. Ironside kwam voor in een de meeste Splinter Cell delen. In Splinter Cell: Blacklist, die in 2013 uitkwam, speelde ironside niet mee.

Splinter Cell Ghost Recon

De missie begint met Fisher die een bezoek brengt aan Bolivia (waar Wildlands zich in afspeelt) om op zoek te gaan naar iemand die iets van de CIA heeft gestolen. Omdat hij hulp nodig heeft keert hij zicht tot de Ghosts. Spelers zullen in solo of co-op mode kunnen kiezen om een team te vormen met Sam Fisher. Ubisoft beschrijft dit als een van de moeilijkste missies die de ghosts ooit voor hun kiezen hebben gekregen. De stealth missie zal dan ook van spelers vragen dat ze alle mogelijke middelen gebruiken.

De Sam Fisher scenes zouden zomaar een teaser voor een nieuwe Splinter Cell game kunnen bevatten. Of dat zo is weten we echter nog niet tot er een daadwerkelijke aankondiging komt.

De missie zal voor onbeperkte tijd beschikbaar zijn. Spelers die de missie voor 16 mei voltooien krijgen echter speciale beloningen. Zo dus ook de iconische bril die Fisher draagt. Daarnaast heeft Ubisoft de Splinter Cell Gear Pack toegevoegd. Daarin zitten nieuwe wapens en customization items.

Special Operation I voegt ook toe aan de PvP van Wildlands. Er komt een nieuwe sabotage mode waarin vijf nieuwe maps gespeeld kunnen worden. Daarnaast de nieuwe Echelon assault class die bij het Splinter Cell thema hoort. Spelers kunnen de class  bemachtigen met prestige points of met de year 2 pass.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek