Ontvang 20 gratis Heroes of the Storm heroes vanaf 25 april

Hots2

De Heroes of the Storm 2.0 update zal een grote gamechanger zijn. Gelukkig begint de update met goed nieuws voor iedere speler. Een bundel met 20 gratis heroes, voor iedereen die inlogt tussen 25 april en 22 mei.

Je hebt dus bijna een volle maand de tijd om jouw gratis heroes te claimen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het spel op te starten tussen 25 april en 22 mei. Zodra je dit doet krijg je 100 gems. Deze gems zijn een nieuw soort currency in de 2.0 update. Met deze 100 gems kan je een bundel naar keuze vrijspelen. De desbetreffende bundels staan hier. De bundels zijn opgedeeld in Assassin, Flex, Support & Specialist, en Tank & Bruisers.

Er zit wel wat overlap in de bundels. Zo zal Sylvanas inbegrepen worden in de Assassin en Flex bundel, terwijl ze gelabeld is als een Specialist-class karakter. Ondanks deze verwarring kan je gelukkig de bundels goed doorspitten om er achter te komen welke de juist is voor jou.

Heroes of the Storm 2.0 zal vanaf 25 april live gaan. De vernieuwde versie introduceert loot-boxes, verwijderd de level-cap, brengt compleet nieuwe progression en reward systeem, en nog een hele boel andere zaken. Genji uit Overwatch, samen met een nieuwe map, ook afkomstig uit Overwatch: Hanamura, zullen binnenkort ook verschijnen in Heroes of the Storm.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek