Gratis Killing Floor 2 update voegt nieuwe items toe

Killing Floor 2 heeft een grote (gratis) nieuwe update gekregen. Deze is uitgekomen op PC en PS4. Tropical Bash introduceert een groot aantal verschillende nieuwe features.Onder andere een nieuw wapen, de Bone Crusher. Ook een nieuwe Zed word toegevoegd.

De Bone Crusher is een class specific wapen. De Killing Floor 2 update zorgt echter voor een aantal tweeks die er voor zorgen dat een aantal al bestaande wapens niet meer class specific zijn. Voorheen konden spelers elk wapen gebruiken maar dan zonder de voordelen die er bij kwamen wanneer je een wapen van je eigen class gebruikte. Dat is nu anders. Spelers kunnen nu als support class bijvoorveeld de voordelen van de Medic shotgun krijgen.

De Bone Crusher is een tier 4 Berserker wapen dat uit een mace (bestaande uit een honkbal knuppel) en een spiked shield. Deze kunnen gebruikt worden om vijanden aan te vallen of om een parry uit te voeren waarmee je schade ontwijkt.

Killing Floor 2 update

De nieuwe Zed heet the Gorefiend. De Gorefiend draagt een ontzettend groot mes zwaard achtig wapen in elk van zijn armen. De Gorefiend wordt omschreven als een verbeterde versie van de Gorefast. Dit is een al bestaande vijand die een groot zwaard draagt en op spelers afstormt. In de afbeelding hierboven kun je zien waar de Gorefiend het kwetsbaarst is en welke wapens effectief zullen zijn.

De nieuwe Killing Floor 2 features kunnen gebruikt worden op de nieuwe map die in deze update uitkomt. Zed Landing, zoals de map heet, bestaat uit een neergestorte cargo plane bij een vulkaan die om de zoveel tijd zal uitbarsten. Daarbij komt lava vrij die gevaarlijk kan zijn voor spelers.

Enkele andere nieuwe features zijn nieuwe emotes, achievements (op PC), een aantal balance tweaks voor verschillende wapens, een snellere manier om naar level 10 te komen, map changes en een aantal bug fixes. De patch notes voor de PC vind je hier.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek