Gratis multiplayer DLC Uncharted 4

Naughty Dog heeft vandaag informatie vrijgegeven over de multiplayer van Uncharted 4. De game verschijnt volgende week op de PS4 en over de singleplayer is al genoeg bekend. In deze blogpost vertelt de developer over hun plannen omtrent het online gedeelte van de game!

Naughty Dog begint de blogpost met de mededeling dat alle toekomstige maps en modi gratis inbegrepen zijn bij de game. Ook alle draagbare voorwerpen en gameplay in-game store items zijn unlockable in de game. Je kunt dus kiezen of je deze items koopt of vrijspeelt.

De reden waarom Naughty Dog hiervoor gekozen heeft, is zodat de multiplayer community niet verdeeld zal zijn door verschillende soorten DLC. Mensen die veel tijd besteden aan de multiplayer zullen beloond worden door middel van items.

In de volgende afbeelding is te zien wanneer we precies nieuwe maps en items kunnen verwachten:

uncharted 4

In onderstaande afbeelding legt Naughty Dog uit wat het principe is achter hun multiplayer DLC. Ze leggen de nadruk op eerlijke gameplay met gelijke kansen voor iedereen.

uncharted 4 dlc multiplayer

De volgende modi zullen beschikbaar zijn bij de launch:

Ranked: In deze modus ontvang je punten voor elke match die je wint. Je verliest punten wanneer je een match verliest. Wanneer je een bepaald aantal punten verzameld hebt, kan je je kwalificeren voor een volgende rank. Deze kan je vervolgens behalen als je een aantal matches achter elkaar wint. Lukt dit niet, dan zal je opnieuw punten moeten vergaren om je te kunnen kwalificeren.

Command: In deze modus draait het allemaal om teamwork. Je verovert Command Sites met je team voor punten en schakelt Captains uit voor een bonus.

 

Team Deathmatch: Wederom een teamspel. In deze modus vecht je tot het einde van de ronde. Het team met de meeste punten wint. Elke KO van het andere team is een punt voor jouw team.

Plunder: In Plunder probeer je een voorwerp naar een schatkist te brengen. Je kunt ermee klimmen en gooien, maar laat het voorwerp niet vallen!

Warm Up Playlist: Een oefenomgeving voor groentjes, waarin de verschillende online modi verkend kunnen worden.

Trials: Competitieve matches, maar dan tegen NPC´s. Je kunt deze modus zien als een oefenruimte voor de Ranked modus.

In de game kan je ook relics verdienen. Dit is de in-game currency van Uncharted 4 multiplayer. Je kunt hier chests mee kopen, die items bevatten. In de afbeelding hieronder legt Naughty Dog uit hoe dat precies werkt.

uncharted 4 multiplayer relics

Wat vind jij van de multiplayer modus in Uncharted 4? Laat het weten in de comments!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek