Gratis Mutator Rocket League update!

Rocket League Banner

Vanaf vandaag zal er een gratis update te downloaden zijn voor Rocket League. Deze update zal meerdere unieke presets en instellingen gaan aanbieden voor de wedstrijden in de game. Hierdoor zal er meer gevarieerde gameplay, meer fun en meer diepgang in de game worden gebracht. De update is nu al te downloaden via het PSN en via Steam!

De update die met de naam “Mutators” aan Rocket League wordt toegevoegd zal er voor zorgen dat spelers nu met wat meer variatie kunnen spelen door de instellingen van een match te tweaken. Zo kun je bijvoorbeeld een game laten starten waarin de zwaartekracht ongeveer gelijk is als op de maan, de gamemode heet daarom ook: “Moonball”. Verder zal je nog de klassieke mode: “Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars” zien, “Cubic”, waarin de bal geen bal is, maar een kubus. Wil je graag terug naar de zonnige tijden? Dan is er een optie om met een strandbal te spelen in plaats van met een voetbal, en zo zijn er nog een hele hoop verschillende dingen toegevoegd aan de game.

Zelf geen zin om met de instellingen te lopen kloten? Daarom is er een nieuwe playlist bijgekomen in de stijl van de update, de playlist heet “Mutator Mashup” en zal verschillende presets en instellingen willekeurig combineren in een lijst met online games.

In december zal er een “Mutator” mode worden toegevoegd, deze is gebaseerd op de sport Hockey en heeft tot nu toe de naam “Snow Day”, waarschijnlijk zal deze rond de kerstperiode komen.

Onlangs hebben wij bij intheGame een nieuwe game leider voor Rocket League. Heb jij dus zin om met ons een lekker potje te gaan auto-voetballen? Bezoek dan ons TeamSpeak kanaal, verplaats jezelf naar het Rocket League kanaal en maak je riem vast. Racen maar! Of Voetballen maar! Autoballen?

“Mutators” is vanaf nu gratis te downloaden voor alle Rocket League bezitters op Playstation 4 en PC. 

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek