Gratis Need For Speed op Origin is een feit

Need For Speed MW

Eens in de zoveel tijd, als de grote baas van EA een goede nacht heeft gehad, of gewoon omdat het kan, verschijnt er een gratis game op Origin. Die “eens in de zoveel tijd” is weer aangebroken, daarom zal Need For Speed: Most Wanted gratis en voor niks te downloaden zijn. Wees er snel bij voordat ze zich bedenken!

De Need For Speed game uit 2012 met de ondertitel Most Wanted is op dit moment helemaal gratis en voor niks te downloaden via Origin. Om dit voor elkaar te krijgen heb je ten eerste de Origin client nodig op je PC. Na het opstarten van de client krijg je de digitale winkel van EA te zien. Allemaal leuk en aardig maar we gaan nu even nergens voor betalen.

Zodra je in de store omgeving zit ga je met je muis naar het drop-down menu’tje: ‘DEALS EN GRATIS GAMES’. Vervolgens klik je op ‘Op onze kosten’ en tadaa! Je bevindt je nu op de pagina waar je Need For Speed: Most Wanted kunt downloaden. Het betreft hier de NFS game die in 2012 is uitgebracht en is ontwikkeld door Criterion Games, die we allemaal wel kennen van de populaire Burnout series. Tijdens het spelen van deze game zal je ook wel een beetje een Burnout smaakje proeven.

Voor degene die hoopte dat het de Most Wanted titel uit 2005 was geweest hebben helaas vette pech en moeten het maar doen met de 2012 versie. Wil je deze game hebben? Wacht dan niet te lang met downloaden, want hij zal maar tijdelijk gratis te downloaden zijn.

Wat vinden jullie van deze Need For Speed game? Heeft Criterion een mooie game geleverd of hadden ze het toch bij de Burnout serie moeten houden? Laat het ons weten!

Need For Speed: Most Wanted werd in 2012 uitgebracht voor de Playstation 3, Xbox 360, Playstation Vita en PC

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek